Biltvätt

Bilvård

Kaross, motor och motorutrymme avfettas med skonsamt och miljövänligt avfettningsmedel. Utsida och motorutrymme handtvättas med effektivt schampo. Hela bilen dammsugs invändigt. Gummimattor, fönster och instrumentpanel tvättas och görs skinande rena. Lacken maskinpoleras med marknadsledande polermedel speciellt framtagna för att återge lacken dess skyddande och strålande effekt. Därefter lägger vi på vax som ger långvarigt skydd mot smuts och salt. Vi fräschar även upp gummi/plastdetaljer, däcksidor och fälgar.

Efter rekonditionering ser bilen ut som ny igen. Både lack och interiör måste underhållas för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör man lägga på vax minst två gånger om året.

Polering & vaxning Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas sedan med ett effektivt bilschampo. Hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönsterrutorna putsas, gummilister och däcksidor behandlas. Eventuella stenskott lagas om ni tillhandahåller originalfärg.

Helrekonditionering Exteriört: Polering & vaxning (se ovan) samt motortvätt.


Interiört

Interiört: Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönsterrutorna putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybils känsla kommer tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier kan man tilläggsboka klädseltvätt.